دکتر طهرانچی :«فن‌بازار» حلقه مکمل تجاری‌سازی است

۲۳ دی ۱۳۹۷ | ۱۶:۴۳ کد : ۲۶۰۷ اخبار
تعداد بازدید:۸۷
بازدید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از اولین نمایشگاه فن‌بازار در حوزه تجهیزات پزشکی
دکتر طهرانچی :«فن‌بازار» حلقه مکمل تجاری‌سازی است

دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ظهر دوشنبه ۱۹ آذر از اولین نمایشگاه فن‌بازار دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه تجهیزات پزشکی که با همکاری اداره کل امور اقتصادی دانش‌بنیان و سرمایه‌گذاری در محل دائمی نمایشگاه‌های دانشگاه آزاد اسلامی برگزارشده بود، بازدید کرد.

دکتر طهرانچی در این بازدید که با همراهی دکتر رضا مسائلی مشاور وزیر و مدیرکل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر پیام نجفی مدیرکل امور اقتصادی دانش‌بنیان و سرمایه‌گذاری، دکتر محسن نفر معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر بیژن رنجبر معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی، و جمعی از مدیران دانشگاه آزاد اسلامی صورت گرفت از غرفه‌های مستقر در این نمایشگاه با بیش از ۱۱۰ محصول دارای نوآوری در حوزه تجهیزات پزشکی بازدید به عمل آورد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه «فن‌بازار» حلقه مکمل تجاری‌سازی است بر مشارکت واحدهای دانشگاهی با صندوق‌های سرمایه‌گذاری تأکید و تصریح کرد: فن‌بازار می‌تواند تولیدکننده، سرمایه‌گذار و مشتری را به هم وصل کند.

وی افزود: مراکز رشد بدون حمایت و پشتیبانی قادر نیستند تکنولوژی را توسعه داده و باید فن بازارهای تخصصی به سمتی سوق داده شوند که بتوان صندوق‌های سرمایه‌گذاری، تولیدکنندگان محصولات دانش‌بنیان، حمایت‌کنندگان، استانداردکنندگان و خریداران را به هم متصل کرد تا بازار شکل بگیرد.

عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی در خاتمه تأکید کرد: با توجه به شرایط تحریم‌های ظالمانه علیه کشور، تجهیزات پزشکی از نیازهای جدی و مبرم است که امیدواریم دانشگاه آزاد اسلامی بتواند کارهای جدی در این حوزه انجام دهد.

دکتر طهرانچی با ابراز امیدواری بر برگزاری فن بازارهای تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد.